De toekomst van de reisbranche: 

Dit is hoe de respondenten het voor zich zien!

Na maandenlang thuis zitten zijn de meeste mensen wel weer toe aan leuke dingen doen, zoals op vakantie gaan. Maar hoe zien jullie de toekomst van de reisbranche voor je? Wanneer mag er weer gereisd worden en hoe zal dat er dan uit gaan zien? Dit is jullie mening!

"Ik denk dat we aankomende zomer wel weer op vakantie kunnen. De reisbranche krijgt het smoordruk, denk ik. Er zullen misschien wat meer restricties komen..."

"Vanaf augustus 2021 denk ik dat we weer kunnen reizen. De reisbranche zal snel herstellen omdat mensen heel graag weer op vakantie willen."

"Ik hoop dat het vanaf augustus weer kan. Ben alleen bang dat reisorganisaties nog heel wat geld moeten terugbetalen. Ook denk ik dat veel Nederlanders dit jaar in Nederland zullen blijven, omdat er nog heel veel onzekerheid is rondom het virus."

Photo by Sean O. on Unsplash

"Ik denk na de zomer met een vaccinatieverklaring en een test dat het weer mogelijk is. Maar hopelijk wel veel minder dan voorheen vliegen binnen Europa. Er zou meer geïnvesteerd moeten worden in goede en betaalbare treinverbindingen. Voor de rest meer per zeilboot mee met vrachtvervoer. De reisbranche zal zich dus moeten richten op duurzame vakanties."

"Ik denk dat we met een vaccinatiebewijs straks weer net zo als voorheen overal naartoe vliegen. Allicht nog luxer dan daarvoor met alle niet uitgegeven vakantiegeld van afgelopen tijd. Met als argument: 'Nu mag het eindelijk weer'."

"Ik zie het somber in. Vooral reizen naar het buitenland. Maar als corona voorbij is zal het wel weer goed komen."

"Ik hoop dat we rond juli weer mogen reizen naar het buitenland, maar ik ben bang dat dit pas oktober wordt. En dan misschien zelfs eerst alleen binnen de EU. Reizen in Nederland zal gewoon blijven kunnen denk ik. Ik vermoed dat een aantal reisbranches failliet gaan. Maar zodra het weer mag gaan mensen het eerste jaar veel reizen. Dit zal helaas niet genoeg zijn om het geleden verlies te compenseren. Ik ben ook benieuwd wat de reisbranche gaat doen ten aanzien van de vaccinatie."

"Ik verwacht dat vakanties dichter bij huis zullen zijn, vliegen op een veel minder grote schaal zal gebeuren, dat de reisbewegingen worden beperkt tot Europa en even een terrasje pakken in Barcelona zeker niet meer normaal zal zijn."

Photo by Rebe Adelaida on Unsplash

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin