7 Quotes van de ANVR over de toekomst in de reisbranche

Photo by Inkredo Designer on Unsplash

Kunnen we al uitkijken naar onze eerst volgende reizen? Of zullen we toch nog even moeten wachten? In de infographic lees je wat Mirjam Dresmé, hoofd-communicatie bij het ANVR, dé vereniging voor ondernemers in reizen, hier over te zeggen heeft: 7 Quotes!

"We weten niet wat er straks voor ontwikkelingen gaan komen"

"Of het reisgedrag van mensen verandert is moeilijk in te schatten. Je hoort soms geluiden dat mensen bewustere keuzes gaan maken"

"Als de hele wereld oranje is en we mogen vanuit Buitenlandse Zaken niet reizen, doen we dat ook niet"

"Wij denken dat zaken zoals het testen voordat je op vakantie gaat, het in het ressort blijven op bestemming, dezelfde handelingen nemen qua testen op de terugweg en het vaccineren erg kunnen helpen voor de toekomst van de reisbranche"

"Nadat iedereen in Nederland ingeënt is, blijft het de vraag hoe andere landen hiermee omgaan. Ze kunnen zeggen van 'sorry ik wil geen toeristen ontvangen'. Het is dus niet alleen afhankelijk van wat Nederland doet, maar je bent ook afhankelijk van bestemmingen verder weg die weer eisen stellen"

"Het is van ontzettend veel factoren afhankelijk hoe mensen gaat reizen en wat voor impact het op ons heeft"

"Als we kijken naar het verleden kunnen we ook vergelijken en dan zie je ook dat de reiswereld zichzelf snel weer herpakt. En als het eenmaal weer normaal wordt zoals het was, wordt ook het reizen weer hetzelfde. Maar toch blijft het lastig te zeggen of dit nu ook zo gaat zijn"

Maak een gratis website.