Top-6 reisbestemmingen na corona

1. USA - AMERIKA
1. USA - AMERIKA
2. BALI
2. BALI
3. ITALIË
3. ITALIË
4. ENGELAND
4. ENGELAND
5. SPANJE
5. SPANJE
6. GRIEKENLAND
6. GRIEKENLAND

Enquête reisbestemmingen na corona. 

Afgelopen jaar hebben velen van ons maar weinig kunnen reizen. Door corona gingen de meeste grenzen dicht en werd ons geadviseerd niet op vakantie te gaan. Niet gek dat we inmiddels wel toe zijn aan een weekje weg in de zon of lekker op de skipiste. Dit is de top 6 reisbestemmingen die tot stand is gekomen na beantwoording van een vraag via Instagram. 

Photo by Jake Blucker on Unsplash 

1. USA - AMERIKA

Van bergen en de sneeuw, tot aan tropisch blauw water. Je vindt het allemaal in Amerika. Je kunt kiezen voor een citytrip in bijvoorbeeld steden zoals New York, Los Angeles of San Francisco, maar met zes miljoen kilometer aan snelwegen is het ook een perfect land om van de natuur te genieten en een roadtrip te maken.

Een van de populairste staten in Amerika is Florida. Dit onder andere dankzij Orlando's Disneyworld, de stranden in Miami en alligatortochten in de Everglades. Ook is de staat California erg populair. De Pacific Coast Highway is namelijk een van de mooiste kustroutes ter wereld! En natuurlijk trekt de staat New York jaarlijks miljoenen toeristen met de Big Apple en Niagarawatervallen. Zo heeft elke staat in Amerika wel iets te bieden. Daarom staat dit land op nummer 1 in de top 6 vakantiebestemmingen na corona. 

Photo by Niklas Weiss on Unsplash

2. Bali 

Ook een ontzettend populaire vakantiebestemming is Bali in Indonesië. Het eiland biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Van zon, zee, strand, lekker eten en leuke lokale mensen. Je vindt het er allemaal. Ook is Bali nog lekker goedkoop.

Op het eiland is ontzettend veel te doen en je zult je er zeker niet vervelen. Daarom staat ook deze bestemming in de top 6. 

Photo by Braden Collum on Unsplash

3. Italië

Pizza en de lekkerste soorten pasta, prachtige landschappen en de romantische stadjes, Italië heeft het allemaal. Het is ook niet gek dat het land op nummer 3 komt te staan in de top 6 van populairste vakantiebestemming na corona. Het land heeft ontzettend veel te bieden en voor elke soort reiziger is er wel iets moois te vinden. 

Photo by Marcin Nowak on Unsplash

4. Engeland

Een land dat voor iedereen wel wat te bieden heeft, is Engeland. Wil je op stedentrip, surfvakantie of wil je kastelen bezoeken? Het kan hier allemaal. Zelfs voor een strandvakantie kan je in Engeland terecht. Binnen 2 uur vliegen ben je al in dit land en is het dus een onwijs afwisselende vakantiebestemming. 

Photo by Florian Wehde on Unsplash 

5. Spanje

Spanje is een heerlijk groot en ontzettend gevarieerd land. Wat je ook zou willen doen op vakantie, er is voor ieder wat te vinden: strandvakanties, wandelvakanties, een verblijf in de bergen, sport en avontuur, citytrips, roadtrips, witte dorpjes. Ook steden zoals Barcelona, Madrid en Valencia zijn super leuk om te bezoeken. De bevolking is gastvrij, en de zon zijn er bijna altijd. Ook heeft het land prachtige eilanden te bieden zoals Ibiza, Mallorca, Minorca en de Canarische eilanden. 

Photo by Katya Shkiper on Unsplash 

6. Griekenland 

Houd je van schattige eilandjes en tropisch blauw water? Dan zit je in Griekenland helemaal op je plek. Met in totaal meer dan 3000 verschillende eilanden, waarvan er 250 bewoond zijn, heb je heel wat keus. Elk eiland heeft een prachtige natuur, schattige dorpjes en super lekker eten. Maar laten we het vaste land van Griekenland ook niet vergeten, met de mooie en oude stad Athene en prachtige landschappen. Voor iedereen is er wel wat te doen! 

Maak een gratis website.